Despre MineAristotel 2

Numele meu este Alina Mădălina Nistor, iar pasiunea mea este Matematica  de când mă ştiu, sau mai bine zis din prima zi în care am paşit timid la şcoală.

Lumea magică a numerelor m-a fermecat cu frumuseţea şi imensitatea ei.

Născută într-o lume a lui “Nu se poate” sau “Nu ai voie”, Matematica mi-a devenit “Universul lui Totul este posibil”.

De mai bine de 30 de ani, Matematica mi-a definit personalitatea, mi-a şlefuit inteligenţa, m-a dărâmat dar m-a şi ridicat, mi-a şters   lacrimile de pe obraz  dar mi-a şi desenat zâmbetul pe faţa, mai exact m-a însoţit pe drumul plin de gropi al vieţii.

A fost şi este “The First Love” în viaţa mea.

Am absolvit Facultatea de Matematică şi Informatică secţia Matematică şi deşi am renunţat la sistemul de învăţământ de stat, am păstrat viu contactul cu lumea fascinantă a cifrelor prin lucrul în particular cu elevii. Am ajutat benevol (şi o fac şi în present) copii care nu înţeleg matematica şi nu îşi permit plata unui profesor meditator, m-am oferit voluntar în campanii de educaţie parental sau şcolară, însă de o bucată de timp trăiesc un fenomen pe care, sincer, speram de mult timp să mi se întâmple.

La uşa casei mele sună părinţi îngrijoraţi de educaţia prichindeilor lor şi mă roagă să le arăt cum să îşi ajute micii elevi la temele la matematică .

Da! Da! Aţi citit bine!

Vin la mine părinţi care îmi spun :

 • “ Te rog, arată-mi cum să îi explic copilului meu exerciţiul asta”   

sau

 • “ Cum îl fac să înţeleagă cât mai bine exerciţiul acesta”

Iar acest fenomen nu poate decât să mă bucure şi să îmi confirme că din ce în ce mai mulţi părinţii sunt interesaţi de viitorul copiilor lor şi că acordă din ce în ce mai multă încredere educaţiei supravegheate atent de părinţi.

PS: Mă găseşti şi pe Facebook la adresa: https://www.facebook.com/alinamadalina.nistor

4 Comments on Despre Mine

 1. Buna ziua.
  As dori sa ma înscriu și eu pe blog, dar pe site mi se spune ca înregistrarea unui cont nou este indisponibila momentan. Cum fac? Multumesc.

  • Buna. Nu trebuie sa te inscrii site-ul este momentan gratuit pentru toata lumea. A existat inainte o taxa de membru dar datorita Pandemiei care a dus la inchiderea scolilor am decis ca toate materialele sa fie gratuit astfel copii si parintii sa se poata inspira pentru a reduce stresul cu temele si notiunile pe care nu le inteleg.Asa ca Spor la traba!

 2. Buna ziua
  Sunt tatal unui baiat ,care e in clasa a VI a cu predare in germana si nu stiu care sunt lectiile care trebuiau parcurse pana la vacanta de craciun va rog sa ma ajutati sa inteleg ce trebuie sa stie fiul meu
  Ma intereseaza daca la abonamentul Math More easy sunt incluse si lectiile predate conform programei.Va multumesc

  • Buna ziua! Fiecare profesor are ritmul si isi face o anume planificare care de regula se decaleaza in functie de ritmul clasei.De asemenea profesorul are libertatea sa predea lectiile in ordinea in care ii este convenabila cu conditia sa respecte maretia din programa (sa acopere materia cuprinsa in programa pentru anul de studiu).
   Nu exista o lectie anume la care sa se opreasca pana la vacanta. Sunt clase de a VI-a care au ramas la capitolul Rapoarte. Procente, sunt clase care au intrat in numere intregi, depinde de cat de bine au invatat elevii. La geometrie majoritatea au terminat capitolul unghiuri sau Cercul. De regula profesorii se orienteaza dupa cat de bine se misca elevii din clasa. Daca asimileaza sau nu informatiile.
   In momentul acesta moment lectiile de pe blog sunt gratuite pentru toata lumea. Lectiile sunt conform cu programa evident.
   Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published.