Proverb Tibetan“Math More Easy”  este un blog de matematică, mai exact un blog despre cele mai uşoare metode  de a învăţa matematica.

Prin blog-ul “Math More Easy”    îmi doresc să mă adresez părinţilor care îşi ajută copii la temele pentru acasă la matematică.

Pentru toţi aceşti părinţi care au înţeles că o educaţie bună este generatorul succesului în viaţă al micuţului lor, am deschis acest blog pe care l-am intitulat: “Math More Easy”  .

Voi publica aici materiale despre metode de învăţare a matematicii pentru fiecare nivel în parte (clasele: a V-a,a VI-a, a VII-a, a VIII-a) urmărind programa şcolară, exemple de exerciţii rezolvate şi explicate pas cu pas, metode de a evita greşeli frecvente făcute în matematică, materiale de psihopedagogie şi de motivare a elevilor în învăţarea matematicii, dar şi materiale în care voi trata greşeli frecvente făcute de părinţi în procesul de educare a şcolarilor lor.

Scopul blogului “Math More Easy”  este acela de ai determina pe părinţi să înţeleagă că rolul lor în educaţia copilului este unul esenţial.

Fără implicarea părinţilor, educaţia unui copil este ca un film bun fără actorul principal.

Restul personajelor: prieteni, profesorii de la şcoală, profesorii meditatori, şcoală,  societate, anturaj, …. etc, sunt doar colaboratori care îi ajută pe părinţi în procesul de educare a copilului lor, sau mai bine spus actorii secundari în filmul Educatia copilului tău. Nici unul nu este capabil să înlocuiască rolul  părinţilor în Educaţia copilului.

“To the world you are one person,  but to your child  you are the world”.

 poza pt math more easy

Leave a Reply

Your email address will not be published.